Leta i den här bloggen

söndag 5 september 2010

70255. Trenden med Mjölksyrade grönsaker kommer tillbaka



Visst,
enzymerna i rå mat är viktiga..
Mycket viktiga - för att vara exakt.
Livet är uppbyggt av dem.
Cellernas tysta kraftpuff!

Förmodligen mycket viktigare än det kokta.
Med några få viktiga undantag.

I år, ska jag göra ett nytt försök.
Med Mjölksyrade grönsaker.

Jag ska lägga i mer salt.
Utan jod.
Och svalt kokt vatten, utan klor!
Och använda vassla!

På arbetsbordet väntar,
morötter i alla härliga nya färger!
Lökar och rötter av flera sorter.

I år ska jag lyckas.
Med det mjölksyrejästa!
Så viktigt känns det.

Så det så:-)

Allt för att kunna..
Leva vidare med grillat och kokt.

Det är helheten som gör livet.
Liksom molekyler och enzymer.
Inte fanatismen!

OK.
Basinfon börjar HÄR
Och HÄR.


Inga kommentarer: