2225. Ostmaräng med auraost
Äggvitor.
Vispas pösigt.
I med smulad auraost.
Och litet riven ementhal.
Klicka på bakplåtspapper.
175-200 grader.
Tills de är gyllenbruna.
Riktigt ok faktiskt.
Som färsk
smakar det litet likt
omelett.
Nästa sats,
försöker vi
med hackad skinka.
2 kommentarer:
Nejmen, så trevligt! Här ramlar middagstipsen in som stekta sparvar eller manna från himlen! Fantasilös kokerska, maka och mor tackar och bockar! :-)
Dedär marängerna blev litet platta. Men man kan variera med olika ostar. Endel gillar ju blåmögel och andra inte.
Det gick lika bra med kött, men man måste hitta ngt gott kött. Jag försökte med ugnstekt julskinka men tyckte den började smaka underlig. Men jag hade i alldeles för mycket basilika..den satsen kastade jag. Det blev liksom "tvålsmak" på härligheten.
Skicka en kommentar