Laxrulle med pepparrotsost
Portioner: 15-20 stycken
200 g rökt lax
100 g naturell färskost med pepparrotssmak
salt och peppar
1 dl bladspenat
juice från 1/4 citron
Tillagningstid: Max 20 min
Svårighetsgrad: Medel
Gör så här
1. Lägg 200 g rökt lax i tunna skivor omlott på plastfolie och bred på 100 -200 gr naturell färskost med pepparrotssmak. Gärna litet mer pepparrot.
Salta och peppra.
2. Fördela 1 dl bladspenat över, pressa över juice från 1/4 citron och rulla ihop laxen till en fast rulle. Ställ rullen i kylen.
3. Skär den i 1–2 cm breda skivor då den stelnat.
5. Blanda ihop ingredienserna till vinägretten och häll över salladen.
5. Lägg den skivade laxen ovanpå salladen.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar