tag:blogger.com,1999:blog-4895747974293595548.post4770504386024654295..comments2023-11-03T10:50:12.317+02:00Comments on Gunis-Puzzle: 7449. Tomatsoppa med stingHon som lägger puzzlethttp://www.blogger.com/profile/16852521951078752263noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-4895747974293595548.post-85731390769116339562011-06-14T09:00:37.546+03:002011-06-14T09:00:37.546+03:00Jo, den är god.. serverar men med litet ghee är de...Jo, den är god.. serverar men med litet ghee är den oslagbar:-)<br /><br />Uppvärmingen av oljan före man lägger i råvarorna är viktig också..<br /><br />Tomaterna har ju många näringsvärden så de är bra kalla också. Men just för lykopenet, är det hettan som frigör det så vi kan tillgodogöra oss antioxidanten.<br /><br />Säkert är smaken på soppan beroende också av mängderna.. Men jag brukar koka på "hövt" och man får prova sig fram i smakernas värld.<br /><br />Smaklig måltid.Hon som lägger puzzlethttps://www.blogger.com/profile/16852521951078752263noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4895747974293595548.post-34232163105247389892011-06-14T08:20:14.806+03:002011-06-14T08:20:14.806+03:00Låter jättegott! Detta måste jag pröva...visste in...Låter jättegott! Detta måste jag pröva...visste inte att uppvärmningen var så viktig för att kroppen skall kunna ta tillvara Lykopen! <br />Tycker om solvarma tomater, men den värmen är kanske inte tillräcklig ;-)Ann-Marihttps://www.blogger.com/profile/02929801869509561791noreply@blogger.com